ANMELDELSER

DET MENER KUNDERNE

Jeg har her på siden samlet nogle af de anmeldelser jeg har fået i min indbakke efter min optræden som musiker.

Anker Hassing siger:

"Perfekt! Troels kan holde gang i en fest, kan anbefales super god."

Hanne Sørensen siger:

"Fantastisk musiker! Troels finder hurtigt ud af hvad for type publikum der skal spilles for. Meget varieret musik og kunne nemt få fyldt dansegulvet. Selv om deltagerne var i den høje ende af alders skalaen. Vil helt klart gerne bruge Troels igen."

Bente og Torben siger:

"Stort tillykke med tak for i lørdags i Haslev. Flere af vores gæster ved min 70 års fødselsdag har udtrykt stor glæde ved din musik. Vi syntes også vi havde en dejlig dag. Tak for det."

Mette og Henrik siger:

"Hej Troels Tusind tak for at du var med til at give vores søn en uforglemmelig oplevelse til hans konfirmation. Det var skøn dag og en kæmpe ros fra både os og vores gæster til dig. Vil du allerede nu sætte kryds i kalenderen den 9 maj 2021 hvor lillebror skal konfirmeres og vi vil meget gerne booke dig igen."

Bettina Gryning siger:

"Hej Troels Tusind tak fordi du var med til at gøre vores sølvbryllupsfest helt speciel for os Du forstår altid at skabe en fantastisk stemning med din musik"

Jytte Friis, Odense siger:

"Kære Troels Tusind tak for en herlig musik, du var jo med til at få løftet stemningen helt enormt, alle vi har talt med synes det hele var sjovt og ikke mindst din nye sang: HUL I MIT GLAS - gjorde lykke."

Lone og Stig siger:

"Hej Troels. TUSIND TAK for din musik og følgen med i hvad der sker under festen, som du derved følger op........med en passende sang og musik. Du havde en stor del af, at vor fest gik så overordentlig humørfyldt og godt, alle fik rigtig rørt sig på dansegulvet. Man kan jo ikke sidde stille når musikken sådan svinger. Vore gæster har også kun rosende ord og ord som uovertruffen om dig og din musik. Vi kan glæde os over denne dag /aften i lang tid og ønsker dig mange gode år ved musikken

Finn Knudsen siger:

"Perfekt dinner musik, alletiders apbakning ved sange og taler. Troels skal selvfølgelig have alle 5 stjernen for den pøne optræden gode musik under middagen og alletiders musik til dansen bagefter. Super godt jeg vil anbefale ham til alle jeg kender. 1000 tak Troels. Venligs Guldbrudeparret Bente og Finn Knudsen Gørlev "

Nels Mylting siger:

"Hej Troels Endnu engang mange tak for musikken, du fik rigtig mange nye venner blandt gæsterne som har rost dig rigtig mange gange, så du bliver helt sikkert booket næste gang Gitte og jeg har et lignende arrangement. Jeg havde en helt utrolig dag som jeg vil se tilbage på i mange år."

Niels og Majbritt Pavlak siger:

"Hej Troels Tusinde tak for en fantastisk , forrygende , oplevelse af musik underholdning"

Bente, John og alle de andre siger:

"Hej Troels. Endnu engang. Tusind TUSIND tak - det var kanon. Det var kanon. Og du var kanon, ideen var kanon. Vi alle - inklusive de unge mennesker - synes bare, at det havde været så godt. Så det må du endelig sole dig lidt i i dag!!! Så må vi lige tales om det andet... nu er der jo lidt extra travlt med valg og valgmøder , men vil også spørge dig: Hvornår udkommer du med den nye reviderede udgave af din sangbog? Ses. Hils."

Mogens & Birthe siger:

"Kære Troels. Tusind tak for den dejlige musik som vi alle nød . det var med til at gøre festen til en super fest Tak for det Endnu engang tak for din gode musik."

Karin Andersen siger:

"God musik leveret af en professionel og medlevende musiker, som vi klart kan anbefale til andre. Tusind tak Troels :-)."

Paul Hardt siger:

"Kære Troels. Tusind tak for den dejlige musik som vi alle nød . det var med til at gøre festen til en super fest Tak for det Hilsen og endnu engang tak"