Anmeldelser

Det mener kunderne

Jeg har her på siden samlet nogle af de anmeldelser jeg har fået i min indbakke efter min optræden som musiker.

Nels Mylting siger:

"Hej Troels Endnu engang mange tak for musikken, du fik rigtig mange nye venner blandt gæsterne som har rost dig rigtig mange gange, så du bliver helt sikkert booket næste gang Gitte og jeg har et lignende arrangement. Jeg havde en helt utrolig dag som jeg vil se tilbage på i mange år."

Bettina Gryning siger:

"Hej Troels Tusind tak fordi du var med til at gøre vores sølvbryllupsfest helt speciel for os Du forstår altid at skabe en fantastisk stemning med din musik"

Niels og Majbritt Pavlak siger:

"Hej Troels Tusinde tak for en fantastisk , forrygende , oplevelse af musik underholdning"

Jytte Friis, Odense siger:

"Kære Troels Tusind tak for en herlig musik, du var jo med til at få løftet stemningen helt enormt, alle vi har talt med synes det hele var sjovt og ikke mindst din nye sang: HUL I MIT GLAS - gjorde lykke."

Bente, John og alle de andre siger:

"Hej Troels. Endnu engang. Tusind TUSIND tak - det var kanon. Det var kanon. Og du var kanon, ideen var kanon. Vi alle - inklusive de unge mennesker - synes bare, at det havde været så godt. Så det må du endelig sole dig lidt i i dag!!! Så må vi lige tales om det andet... nu er der jo lidt extra travlt med valg og valgmøder , men vil også spørge dig: Hvornår udkommer du med den nye reviderede udgave af din sangbog? Ses. Hils."

Lone og Stig siger:

"Hej Troels. TUSIND TAK for din musik og følgen med i hvad der sker under festen, som du derved følger op........med en passende sang og musik. Du havde en stor del af, at vor fest gik så overordentlig humørfyldt og godt, alle fik rigtig rørt sig på dansegulvet. Man kan jo ikke sidde stille når musikken sådan svinger. Vore gæster har også kun rosende ord og ord som uovertruffen om dig og din musik. Vi kan glæde os over denne dag /aften i lang tid og ønsker dig mange gode år ved musikken"

Mogens & Birthe siger:

"Kære Troels. Tusind tak for den dejlige musik som vi alle nød . det var med til at gøre festen til en super fest Tak for det Endnu engang tak for din gode musik."

Paul Hardt siger:

"Kære Troels. Tusind tak for den dejlige musik som vi alle nød . det var med til at gøre festen til en super fest Tak for det Hilsen og endnu engang tak"

Karin Andersen siger:

"God musik leveret af en professionel og medlevende musiker, som vi klart kan anbefale til andre. Tusind tak Troels :-)."

Vera og Christian Autzen siger:

"Hej Troels! Tusind tak for din dejlige indsats til vores guldbryllupsfest lørdag den 30. juli 2016 - du var med til at gøre vores fest til noget særligt. De bedste hilsener fra Vera og Christian Autzen"

siger:

"Hej Troels! Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse, du er fantastisk, det er lige noget musik vi kan lide. Jeg har fået mange gavekort så jeg skal ud og finde en CD med dig så vi kan få os en lille køkkendans. Vi bestilte dig til den 10 marts 2017, men vi kunne bedre tænke os det blev lørdag den 11 marts da der er mange unge der ellers skal have fri."

Jette Bodekær Hansen siger:

"Ja der sker noget i Midgård ,den skønneste aften med ,fællessang med Troels Christensen, der blev sunget de pragtfulde sange ,som vi alle kunne synge med på ,dejlig kaffe og kage ,Så den 5 april kommer Troels Christensen igen ,kom og vær med ,det er fra kl.19 til 21"